I GOT A NOMINATION FOR AN AWARD! WHAT?!?!


Wow! I got nominated for an award! Nice! LiebsterAward

I got nominated for the Leibster Blog Awards by a truly amazing blog:  http://darcsunshine.wordpress.com.

I am truly grateful and i appreciate that you nominated me. Thanks!

I am supposed to post an “acceptance” article so to say, so this it. I totally accept.

ShabbyBlogsDividerC

FIRST OF ALL

I am also required to answer 11 questions which were provided to me by the person who nominated me. Here i go.

  1. What is one product you couldn’t live without (food, beauty, etc.)?

ANSWER: MY SUNGLASSES. I’M PHOTO-PHOBIC.

    2.    Name A book you HAVE to read?

ANSWER: THERE WAS A COUNTRY BY CHINUA ACHEBE

    3.    Do you have any pets? What are their names?

ANSWER: NO I DO NOT, I WOULD LOVE TO HAVE LOTS OF PUPPIES SOMEDAY THOUGH.

    4. Do you like surprises or are you a planner?

ANSWER: SURPRISES. LIVING A PLANNED LIFE IS SO BORING AND MOST TIMES THINGS DO NOT GO AS PLANNED.

   5. What is your favorite thing to learn about/study?

ANSWER: MAKING A WEBSITE, CREATING AN APP, LEARNING HOW TO CODE.

6. How do you cope with stress or insecurities from blogging?

ANSWER: I DO NOT. BECAUSE I DON’T HAVE ANYTHING TO BE STRESSED OR INSECURE ABOUT. I’M SURROUNDED BY REALLY SUPPORTIVE PEOPLE.

 7. What’s the most fun and spontaneous thing you’ve ever done?

ANSWER: WOW! I’M SUPPOSED TO ANSWER RIGHT? THINKING…I’VE DONE A LOT OF CRAZY, SILLY THINGS ON MERELY IMPULSE. MOST OF WHICH, AREN’T ON MY SMARTEST-DECISIONS-MADE LIST. DO I REGRET SOME OF MY ACTIONS? HECK YEAH, BUT THOSE MISTAKES ARE WHAT I  CALL EXPERIENCES TODAY. THEY ARE WHAT MADE ME WHO I AM TODAY. WELL (NO OFFENSE!) BUT I’M NOT INCLINED TO POST ANY OF THESE EVENTS. OR THIS BLOG WILL GET BANNED. LOL.

8. If you could be anyone for a day, who would you be?

ANSWER: OPRAH WINFREY. I WOULD LOVE TO SEE WHAT  SHE SEES AND LEARN HOW SHE GETS TO INSPIRE THE LIVES OF SO MANY.

9. Which family member are you closest to, and why??

ANSWER: MY BROTHER. BECAUSE HE IS FUN AND TELLS YOU THINGS AS THEY ARE.

10. Why did you start blogging?

ANSWER: I STARTED BLOGGING FOR A LOT OF REASONS. BUT THE MOST IMPORTANT OF THEM ALL WAS TO INSPIRE THE LIVES OF PEOPLE, NOT JUST, IN MY VICINITY BUT ALL OVER THE WORLD.

ShabbyBlogsDividerC

SECONDLY

I am required to provide 11 random facts about myself.

  1. I am in my second-year in the university.
  2. I am a civil engineer in the making.
  3. I have a gap tooth (Diastema). My naughty boyfriend teases me sometimes and says it’s a teeth defect. But i don’t care. I love it! 🙂
  4. I am the last born out of four children.
  5. My best song is Natasha Bedingfield’s Pocketful of Sunshine
  6. I used to be a tom-boy. I once beat up five boys at the same time. Pretty impressive.
  7. I cry whenever i watch Titanic. I mean who doesn’t?
  8. I hope to write a lot of books someday.
  9. I love making my own jewelry, especially recycled ones.
  10. I love talking about relationships and human interaction.
  11. I am seventeen. Bet you didn’t see that coming…

ShabbyBlogsDividerC

THIRDLY

I am to nominate 11 blogs that i feel deserve the award, who have  less than 200 followers. You can check them out, i promise it will be worth your while.

  1. http://aussalorens.com/
  2. http://typicalmuse.wordpress.com
  3. http://youaresunshine.wordpress.com/
  4. http://jefferyparks51.wordpress.com/
  5. http://lovelucie1.wordpress.com/
  6. http://nopinkribbonsplease.wordpress.com/
  7. http://dwayneklassenblog.com/
  8. http://keexperience2.wordpress.com/
  9. http://blessedart1111.wordpress.com/
  10. http://golightyourworld.org/
  11. http://mayiwrite.com/

ShabbyBlogsDividerC

FOURTHLY

I am required to create a new list of questions for the blogs i nominated to answer. Kindly answer all, as honestly as you can…

  1. What is your favorite quotation?
  2. What is the ultimate goal of your blog?
  3. What’s your favorite movie. The one that you can watch over and over again?
  4. What type of music do you listen to?
  5. If you could pick any actor/actress to be the president, whom would you choose?
  6. If you could write a book about anything, what would it be?
  7. If you could possess any superpower, what would it be?
  8. If you could make any fictional character come to life, which would it be?
  9. What is the weirdest thing about you? Are you proud of it?
  10. If you could bring any person back to life, who would it be?
  11. What was your first thought when you woke up this morning?

All nominees who accept this nomination follow these steps also. For more information visit this link.

ON A FINAL NOTE. I WANT TO RE-THANK A VERY AWESOME BLOG FOR NOMINATING ME. CHECK THIS BLOG OUT BY CLICKING ON THIS LINK.

Advertisements

2 thoughts on “I GOT A NOMINATION FOR AN AWARD! WHAT?!?!

  1. Pingback: An award? For me!? Accepting the Leibster Award!!! | The Domestication of the Running Rose

SAY SOMETHING AWESOME!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s